Windwijzers

Ook als u een eigen afbeelding op uw schouwkap wilt hebben kunnen wij dat voor u  realiseren. Doordat wij al vele windwijzers hebben gemaakt met verschillende afbeeldingen hebben wij een groot scala aan verschillende modellen in huis.

De plasmasnijder snijdt de afbeelding nauwkeurig uit, zodat de contouren van het model duidelijk zichtbaar zijn.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een verwijzing van een beroep, hobby of familienaam! ( natuurlijk is er nog veel meer mogelijk!)

Als u toch nog twijfelt over de afbeelding op uw windwijzer, neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Ook kunnen wij de windwijzer visueel voor u maken, zodat u zeker weet dat de schouwkap met de windwijzer aan al uw verwachting en wensen voldoet.

Wij leveren ook windwijzers die van een windroos zijn voorzien. In combinatie met de windwijzer geeft deze zogenaamde windroos de windrichting aan in N(oord), O(oost), Z(uid), W(est).

Onderstaand ziet u een aantal foto's van modellen die wij kunnen leveren. Voor meer ideeen kunt u kijken op onze speciale website www.windwijzers.nl. Deze foto's zijn slechts voorbeelden, mocht u een ontwerp vanuit onze webshop kiezen, dan wordt deze voor uw schouwkap door ons op maat gemaakt. Vermeld u dan het artikelnumer van de windwijzer van onze webshop bij uw bestelling.