Manier van werken

Efficient, daadkrachtig en snel is de manier van werken bij de schouwkapspecialist. Zodoende kunt u er bij ons van op aan dat er van het begin tot het eind op een duidelijke en open manier met u wordt gecommuniceerd.

Voorbereiding

Als u de gehele voorberiding, levering en plaatsing door ons wilt later verzorgen dan is dat mogelijk. Er komt dan een van onze speicalisten de schouw bij u opmeten, zodat u zeker weet dat de juiste maten voor uw schouwkap worden doorgevoerd.

Ook kunt u natuurlijk zelf uw schouw opmeten. D.m.v. onze configurator kunt u zelf de maten invoeren en zodoende uw schouwkap helemaal zelf ontwerpen.

Als eerste start u met het aangeven welk model, welke kleur/structuur en wat de maten zijn van uw schouw. Daarna kunt u een keus maken uit 5 verschillende ( standaard) schouwkappen. Ook is er een mogelijkheid om uw schouwkap te voorzien van een kantelconstructie en RVS gaas.

Vervolgens kunt er er voor kiezen om uw schouwkap te verfraaien d.m.v. een ornament en/of windwijzer. ( let op: dit is niet mogelijk bij de vlakke en gebogen schouwkap) Als u uw schouwkap helemaal naar uw eigen wensen heeft samengesteld kunt u uw emailadres invullen en krijgt u binnen enkele minuten de offerte met de tekening van u eigen ontworpen schouwkap in uw mailbox en kunt u deze nog eens rustig bekijken.

Produktie

Onze schouwkappen worden binnen ca. 5 werkdagen geleverd.

Wilt u echter de schouwkap eerder geleverd hebben, omdat er bijvoorbeeld bij u huis tijdelijk een steiger of hoogwerker aanwezig is, dan kunt u ook een spoedlevering aanvragen. Wij brengen hiervoor € 36,30 per schouwkap in rekening. Met 3 werkdagen staat uw spoedaanvraag klaar om verzonden te worden. Wilt u zelf uw schouwkap halen en monteren is dit natuurlijk ook mogelijk. ( Als wij de schouwkap monteren, wordt dit afgesproken zogauw de kap klaar staat)